Assortiment


Formule
Wij leveren een overweldigend assortiment snijbloemen van een uitstekende kwaliteit! Ieder seizoen hebben we alle verkrijgbare bloemen op voorraad. Onze medewerkers helpen u graag een boeket samen te stellen met de bloemen die u zelf uitkiest, in de sfeer die u zelf voor ogen heeft. Omdat we dagelijks zelf inkopen, rechtstreeks op de veiling, zijn de bloemen altijd vers en betaalt u altijd een vriendelijke prijs.

Interieur
Wij van Thuis bij Cooijmans verzorgen deskundig interieuradvies en interieurbeplanting om uw huis, kantoor of praktijkruimte smaakvol in te richten, volgens uw persoonlijkheid en ideeen. Een sfeervolle omgeving waar het prettig is thuis te komen of te werken. Niet alleen mooi, maar ook comfortabel en praktisch. Waar het fijn is om te ontspannen en vrienden te ontvangen. Of waar u meteen een professionele indruk op uw klanten maakt.

Assortiment
Ook kunt u bij ons terecht voor cadeaus en accesoires van een aantal vooraanstaande merken, namelijk:

       Sia-homefashion         
                                       Bastion Collections                 
       Bob                         
                                       Mathilde M.
       May collection                 
                                       Pompidou                        
       Dutz                         
                                       Jelle Quint 
       Lampe Berger                 
                                       Braxton                         
       Scentchips                 
                                       Luz your senses 
       Jolipa 

Als u op onze homepage op een merk naar keuze klikt, krijgt u een sfeerimpressie en eventueel producten van het betreffende merk te zien.

Gelegenheidsbloemwerk
Tevens bent u voor gelegenheidsbloemwerk zoals recepties, openingen, versieringen op locatie, bruidswerk en rouwarrangementen bij ons aan het goede adres.Wilt u hierover meer informatie belt u ons dan of kom langs in de winkel. Wij informeren u graag over allerlei mogelijkheden. Met een zeer ruime ervaring en inlevingsgevoel voor de klant maken wij met zorg uw persoonlijke stuk.